Verslag historische dagen Zuuk 8 en 9 juli 2023

 

 Dag 1 Zaterdag
Zaterdag 8 juli togen wij met een delegatie van de FTC richting Zuuk om daar de boel op te fleuren met Fiattrekkers.
De weersvoorspellingen waren goed, het beloofde een mooie warme dag te worden. We gingen om circa 9.00 uur met een zestal oranje trekkers richting Zuuk. Daar aangekomen hebben wij ons aangemeld en een plekje gezocht bij nog meer Fiat trekkers.

Nadat we ons kamp hadden opgeslagen en wat schaduw hadden gecreëerd kon het feest beginnen. Het was allemaal zeer sfeervol opgezet en er waren diverse kraampjes met allerlei spulletjes. En er was veel diversiteit aan oldtimers zoals auto’s, trekkers, legervoertuigen en pipowagens.

Onder het genot van een hapje en drankje hebben wij gezellig met elkaar en met passanten gesproken. Rond de klok van vier uur hebben we ons kamp deels opgebroken om vervolgens huiswaarts te gaan.

Dag 2 Zondag
Zondagmorgen, de zon stond alweer op standje snijbranden! Het beloofde weer een hele warme dag te worden, maar wel met code rood. Dus moesten we het weer goed in de gaten houden, want niemand van ons had zin om met onweer en regen op een open trekker te zitten.

Rond een uur of half tien zijn we weer richting Zuuk gegaan om ons kamp op te zoeken. Daar aangekomen konden we gelukkig op hetzelfde plekje staan. Nadat we een beetje schaduw hadden gecreëerd, kon het feest weer beginnen. Er waren dit keer meer bezoekers en ook andere exposanten.

Gaandeweg de dag trokken er steeds meer donkere wolken over het mooie Zuuk. Er werd in het nieuws gewaarschuwd voor heel slecht weer. Het weer een beetje in de gaten houdend hebben we besloten om een uur of drie de boel op te pakken en huiswaarts te keren. Dat bleek een goed besluit, we hadden de boel maar goed en wel thuis staan of de eerste bui kondigde zich al aan en er hingen donkere wolken boven Zuuk.

Al met al was het een leuk weekend waarin onze Fiat Tractor Club zich weer op een mooie manier heeft gepresenteerd.

Namens het bestuur,

Aaldert Feijen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Word ook lid!

De Fiat Tractor Club is een club met actieve en gemotiveerde leden. Voelt u zich ook aangetrokken tot deze club? Meld u zich dan aan als lid! Het lidmaatschap bedraagt € 20,- per jaar.