Verslag toertocht Oud Gastel familie Hagenaars 24 juni 2023

Beste Fiatvrienden,

Zaterdag 24.06.2023 togen wij met een delegatie van het bestuur naar het pittoreske Oud Gastel. Daar aangekomen stond een aantal strak opgestelde oranje Fiat trekkers klaar.

Het weer was prachtig, dus de dag kon niet meer stuk!

Nadat we werden ontvangen met koffie en wat lekkers erbij, hebben we nog wat PR spullen van de club geplaatst, om er nog een clubtintje aan te geven.

Nadat iedereen de gelegenheid had om z’n trekkers af te laden en even bij gepraat te hebben, vertrokken we rond 10.30 uur voor een tocht van circa 68 km. De tocht voerde ons door het mooie Brabantse land, waar heel veel boomkwekers de kost proberen te verdienen.

We hadden een stoet van 25 alleen maar oranje trekkers, een prachtig gezicht! Onderweg werden natuurlijk de nodige (sanitaire) stops gehouden.

We werden om een uur of half één ontvangen bij een boomkweker, waar een snackkar aanwezig was en we ons tegoed konden doen aan al het lekkers wat men had te bieden. Na ongeveer een uur gepauzeerd te hebben, vervolgden we de route richting Oud Gastel.

Om een uur of vier kwamen we bij de familie Hagenaars aan. Daar werd ons nog een hapje en een drankje aangeboden. Nadat we de boel hadden opgeruimd keerden we met een heel voldaan gevoel huiswaarts. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag met onze Fiatfans.

Ik wil dan ook namens het bestuur de familie Hagenaars bedanken voor hun gastvrijheid en de organisatie van deze dag.

Namens het bestuur,

Aaldert Feijen

 

Word ook lid!

De Fiat Tractor Club is een club met actieve en gemotiveerde leden. Voelt u zich ook aangetrokken tot deze club? Meld u zich dan aan als lid! Het lidmaatschap bedraagt € 20,- per jaar.